Studio DDO Ontwerp KOSMIK Amersfoort ddo fa711bd8
Studio DDO Ontwerp KOSMIK Amersfoort 2 2b024bdf

Corporate identiteit Kosmik

Kosmik is een productiehuis, cultuurpodium en meer, gevestigd in een prachtige stadsboerderij aan de rand van Amersfoort. Op deze plek kan en gebeurt van alles op het gebied van kunst, educatie en cultuur.

We ontwikkelden een corporate identiteit, inclusief naam, logo en huisstijl waarmee Kosmik klaar is voor de toekomst. Kosmik werkt samen met diverse partijen in het culturele landschap om zo werkruimte, een podium of andersoortige te bieden aan creatieve makers. Vanuit die samenwerkingen ontstaan prachtige projecten, zoals De Verdieping, een unieke online kunstbeleving waarvoor Kosmik samenwerkte met de Elleboogkerk, Kunsthal Kade en filmmaker Bobby Littlejohn. studio ddo verzorgde een identiteit voor dit bijzondere evenement. Met Theatergroep De Luie Honden werd de interactieve kunstwandeling Kopje Suiker opgezet, waarvoor studio ddo eveneens het artwork ontwikkelde. Vanuit een samenwerking met FLUOR ontstonden producties als Gravel Pit en festival The Porch. Ook voor deze twee projecten mocht studio ddo de visuele identiteit en communicatiemiddelen ontwerpen.

studio ddo is een specialist in corporate branding en visuele identiteiten. Misschien vind je deze case ook wel interessant. Of deze. Of dit project.

Studio DDO Ontwerp KOSMIK Amersfoort 3 f8b5c436
Studio DDO Ontwerp KOSMIK Amersfoort 4 bbacb248
Studio DDO Ontwerp KOSMIK Amersfoort 5 15a7e1dc