studio ddo, Amersfoorts ontwerpbureau, gefotografeerd door Clemens Rikken. Van links naar rechts: Paulien van de Bunt, Mariska Bergman, Raymond van den Hoek en Sander van der Horn

Over studio ddo

studio ddo is een design-gedreven ontwerpbureau. Uit ons werk spreekt onze voorliefde voor esthetiek, typografie en illustratie. We creëren visuele identiteiten waarmee onze opdrachtgevers zich onderscheiden, leveren creatieve oplossingen voor communicatievraagstukken en bouwen merken vanuit onze overtuiging dat herkenbaarheid en aantrekkelijkheid hand in hand kunnen gaan. The middle of the road is voor grijze muizen en als je je wilt onderscheiden, moet je daar ver vandaan blijven, vinden wij.

We denken en werken middelenvrij en zijn wars van overdesign: less is more. We geloven in samenwerking: we stellen praktische brandguides samen waarmee derden invulling kunnen geven aan een identiteit, communicatiestrategie of marketingcampagne. Co-creatie is onze meerwaarde.

studio ddo werkt graag voor en samen mét opdrachtgevers die, net als wij, graag buiten de lijntjes kleuren. Het nét even anders durven te doen. En duurzame keuzes durven te maken, zowel op het gebied van oplossingen als relaties. Ethiek is voor ons namelijk net zo belangrijk als esthetiek. Dat zie je bijvoorbeeld terug in ons werk voor culturele ondernemers en maatschappelijke initiatieven, maar ook in de oplossingen die we mogen ontwikkelen voor zakelijke dienstverleners, onderwijsinstellingen, overheden, horecabedrijven en meer.

Bekijk ons werk